Wij houden uw rieten daken schoon en gezond

Het lijkt erop dat rieten daken de laatste decennia steeds meer te lijden hebben van alg- en mosontwikkeling. Door verschillende factoren wordt de aangroei van deze organismen de laatste jaren bevorderd. Zo is de samenstelling van de lucht anders dan 50 jaar geleden en is het riet zachter dan in die tijd. BioFoam helpt niet alleen bij het schoonhouden, maar ook bij het tegengaan van rotting in riet. Wij brengen een laag schuim aan, welke diep in het riet trekt. Wanneer de foam zijn werk heeft gedaan, verdwijnt de groene aanslag. Hierdoor ademt het riet op uw dak weer.

Wanneer u kiest voor een jaarlijkse reiniging door onze vakmensen, zal uw dak er elk jaar beter uitzien. Rieten daken vergen goede zorg en preventief onderhoud. Maak daarom een bewuste keuze en kies voor de gezondheid van uw dak. Uw dak zal schoon zijn als nooit tevoren dankzij de milieuvriendelijke producten van BioFoam.

BioFoam op je zonnepanelen

Optimale opbrengst van uw zonnepanelen

Wist u dat zonnepanelen minder goed werken als er groene aanslag op ligt? Om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen weer optimaal presteren, is onderhoud van groot belang. BioFoam is dan ook uitermate geschikt voor gebruik op zonnepanelen. De schuimlaag wordt vanaf de grond aangebracht, waardoor we het dak niet onnodig belasten. Door goed onderhoud en het voorkomen van groene aanslag, heeft u maximale opbrengst van uw zonnepanelen.

 

Wilt u optimaal gebruik maken van uw zonnepanelen?

Uw dakpannen alg- en mosvrij

In de loop der tijd zetten algen en mos zich vast op uw dak. BioFoam verwijdert deze aanslag op een schone, veilige en milieuvriendelijke manier. Uw dak ziet er weer fris uit en gaat langer mee. De speciale foam waar BioFoam over beschikt kan uitstekend zijn werk doen op het dak. Er wordt op een milieuvriendelijke en schone manier gewerkt. Elk dak is kwetsbaar en daarom werkt het team van BioFoam zoveel mogelijk vanaf de grond. Er hoeft dus niet op het dak te worden geklommen, hierdoor worden beschadigingen voorkomen. 

Wilt u ook schone dakpannen?

Schonen algvrije tegel

GENIETEN VAN een schone buitenomgeving

Groene aanslag is een veelvoorkomend probleem in de buitenomgeving. Vooral na regen en weinig zon is groene aanslag goed te zien. Dit zorgt onder andere voor gladheid én natuurlijk een minder mooi aanzicht. Door gebruik van de unieke Biofoam-techniek behoort dit tot het verleden. Onze specialisten helpen u graag met het reinigen van uw buitengevel, standbeelden, (rieten)dak en/of zwembad.

Wilt u ook weer een schone buitenomgeving?

Wij helpen u graag

Ons biologische schoonmaakmiddel BioFoam heeft een ruime inwerktijd. Doordat het foam tijd heeft om in het dak te trekken, wordt het dak grondig gereinigd en verdwijnt de groene aanslag.

Wanneer u kiest voor een jaarlijkse reiniging door onze vakmensen, zal uw dak er elk jaar beter uitzien. Rieten daken vergen goede zorg en preventief onderhoud. Maak daarom een bewuste keuze en kies voor de gezondheid van uw dak. Uw dak zal schoon zijn als nooit tevoren dankzij de milieuvriendelijke producten van BioFoam.

Onze specialisten gaan te allen tijde voorzichtig te werk. De foam wordt dan ook vanaf de grond op het dak gespoten. Hierdoor beschadigt uw dak niet. 

 

Wilt u een advies dat precies is afgestemd op uw wensen?

Wij komen graag bij u langs om uw wensen op te nemen en een offerte uit te brengen.