Laat uw bedrijfspand stralen

Als organisatie of instelling wilt u altijd professioneel overkomen naar uw klanten. Daar hoort een verzorgde uitstraling van uw locatie bij. Om dit te realiseren, werken onze gespecialiseerde medewerkers met het biologische middel BioFoam. Hierdoor ziet uw bedrijfspand er weer spic en span uit. 

BioFoam maakt gebruik van de milieuvriendelijk en 100% biologische BioFoam-techniek. Dit zorgt er allereerst voor dat het te reinigen oppervlakte onder lange druk wordt ingezet met foam. Daarnaast zorgt de techniek ervoor dat er geen vuil omhoog spat en dat de ondergrond, of ander materiaal, niet beschadigd raakt. Hierdoor heeft u geen schoonmaak- of reparatiewerk achteraf. De foam laat ook een licht filmlaagje achter waardoor nieuwe vervuiling zich minder snel hecht dan gebruikelijk het geval is. 

Een Schone en uitnodigende gevel
aantrekkelijk voor uw klanten

De gevel van uw bedrijfspand kan dankzij de BioFoam methode makkelijk en snel worden gereinigd. Denk aan de tegels maar ook standbeelden, gevelborden en zelfs dak meubilair. Wij helpen u graag uw gevel er stralend uit te laten zien.

Wilt u ook weer een schone gevel?

Schoon bedrijfspand
Schoon trappenhuis

Met biofoam zorgt u voor een frisse en veilige entree

Ook de bestrating en het trappenhuis voor uw kantoor kan gevoelig zijn voor groenaanslag. Dit wordt onder andere veroorzaakt door kou en regen. De groenaanslag zorgt er onder andere voor dat het glad kan worden, wat gevaarlijk is voor bezoekers en medewerkers. Met BioFoam is dit zo te verhelpen.

Het is ook mogelijk om BioFoam in te zetten om het terras bij uw café en overdekte en niet overdekte parkeerterreinen en verkeersremmers schoon te houden. 

Toe aan een goede en milieuvriendelijke schoonmaakbeurt?

Haal alles uit uw zonnepanelen

Als u gebruik maakt van zonnepanelen om uw bedrijfspand te voorzien van energie, dan is BioFoam een geschikte oplossing om de groenaanslag te verwijderen. Door groene aanslag vermindert namelijk de werking van het zonnepaneel.

Als het mogelijk is wordt de schuimlaag vanaf de grond aangebracht, waardoor we het dak niet onnodig belasten. Door goed onderhoud en het voorkomen van groene aanslag, heeft uw bedrijf maximale opbrengst van de zonnepanelen. 

Wilt u 100% profijt hebben van uw zonnepanelen?

Waar we voor werken

BioFoam op je zonnepanelen

Biofoam biedt eindeloos veel mogelijkheden voor uw bedrijf

Lees meer over de mogelijkheden van BioFoam in onze brochure.

Zonnepanelen
Vakantieparken
Rieten daken
Aanlegsteigers
Bewegwijzering
Parkeerterreinen
 
Trottoirs
Tankstations
monumenten
Verkeersremmers
Bestrating
Gevelborden

Heeft u een vraag of wilt u meer weten?
Neemt u dan contact met ons op via: 088-3639000

Wilt u een advies dat is afgestemd op uw wensen?
Wij komen graag langs om uw wensen op te nemen en een offerte uit te brengen.